top of page

over yvonne

Welkom op mijn website.

Als massage- en ademhalingstherapeut begeleid ik baby's, kinderen en volwassenen in het hervinden en behouden van de eigen innerlijke kracht en vitaliteit.
Als energetisch therapeut leer ik je in je kracht te gaan staan en van daaruit met hart en ziel te leven. Leven vanuit je eigen kracht en inzichten. Immers een mens is op z'n best als hij/zij dicht bij zichzelf blijft en zijn/haar eigen levenspad bewandelt.
Ieder mens is uniek en heeft dus recht op zijn/haar eigen unieke behandelingstraject.
Geen standaard behandelingen binnen Praktijk Yvonne van Huet, maar volledig afgestemd op elke individuele cliënt.

“Al zolang ik me kan herinneren wil ik bijdragen aan het welzijn van de mensen om mij heen.”

Pas toen ik mij  ‘opnieuw had uitgevonden’ na te zijn genezen van een levensbedreigende bloedziekte en de daarmee gepaard gaande beenmergtransplantatie in 1995, gaf ik volledig toe aan het verlangen om mensen echt te gaan willen helpen.

Door de ervaringen in mijn eigen lange herstelperiode wist ik immers waar ik mijn speerpunten wilde gaan leggen. Een complete omscholing volgde en op 1 oktober 2010 opende ik mijn eigen holistische behandel praktijk.

 

Ik ben gediplomeerd massagetherapeut, ademhalingstherapeut, energetisch therapeut, docent babymassage, docent kindermassage en docent mediteren.

Daarnaast laat ik mij regelmatig bijscholen, ook op het gebied van massage bij kanker, massage bij zwangerschap, coaching, stoelmassage, burn-out, wervel- & gewrichtscorrecties, medical taping, holistic pulsing, aroma- & bloesemtherapieën.

Gun jij jezelf ontspanning, rust, balans, persoonlijke groei en herstel?
Neem dan de tijd en pure aandacht voor jezelf tijdens mijn volledige op jouw afgestemde behandelingen.

Maak een afspraak,

Je bent van harte welkom!

Yvonne van Huet
bottom of page