top of page

MASSAGE THERAPIE ZEVENAAR

Mijn holistische massage therapie in Zevenaar is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken.

De holistische massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op. Mijn holistische massage therapie werkt ook in op de chakra’s.

Het verlicht op mentaal niveau stress en angst en helpt je bovendien bewuster te maken van je lichaam als geheel, van de delen waarmee je in contact staat en die waarvan je je 'afgesneden' voelt. Als je je eenmaal bewust bent van waar je energieblokkades zitten, kan je daarmee aan de slag en, door een positiever zelfbeeld te ontwikkelen, de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk en gezondheid.

Ik integreer techniek met intuïtie en ervaring, en werk volledig afgestemd op de energie van jouw als gemasseerde.

 

Ik behandel op deze wijze baby’s, kinderen en volwassenen met mijn volledige op maat uitgevoerde babymassages, kindermassages, volwassenmassages, zwangerschapsmassages en massages bij kanker.

 

Het kan voorkomen dat ik massage behandelingen combineer met één of meerdere van de navolgende therapieën:

medical tapen, wervel- ,gewrichts- en/of houdingscorrecties, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, meditatie, aroma- en/of bloesemtherapie en andere natuurgerichte additieve therapieën.

 

Meer weten of een afspraak maken, klik hier…

Massage
Drukpuntmassage
bottom of page