top of page

ENERGETISCHE THERAPIE DIDAM

Mijn energetische therapie is bedoeld om jou je energie weer te laten voelen, door deze te laten stromen. Ik richt mij tijdens de therapie bewust op het openen van energiekanalen in jouw lichaam en op het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie.

 

Tijdens mijn behandeling kunnen er verschillende emoties bovenkomen zoals warmte, kou, pijn of openheid.

Het is belangrijk om te weten dat energie uit tegendelen bestaat, die nooit kunnen worden gescheiden, ze kunnen niet zonder elkaar bestaan. Er is beweging dankzij positieve en negatieve krachten.
Oosterse filosofen geven dit aan met hun symbool voor yin en yang. Als de relatie tussen de tegendelen goed is, ontstaat er harmonie.


Harmonie is een toestand van evenwicht, voldoening en volkomenheid. Evenwicht is uiteindelijk essentieel voor de gezondheid en het leven, het is de natuurlijke toestand van het universum.

 

Bij mijn energetische therapie gebruik ik mijn handen om energie over te brengen. Door het aftasten van jouw meridianen, chakra’s en auralagen kom ik erachter hoe de energetische structuur van jou is en hoe groot de energievoorraad is.

Het is het beste voor je lichaam als je veel energie hebt die vrij door je hele lichaam kan stromen. Als je gedurende de behandeling vrije doorstroming en volledige ontspanning bereikt, zullen lichaam en geest in evenwicht zijn gekomen.

De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding en sterkere energie doorstroming.

Daarnaast worden je emotionele en psychische spanningen minder of gaan zelfs helemaal weg. Je wordt je bewuster van jezelf en dat is goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de behandeling kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats.

 

Mijn energetische therapie werkt dus door op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Het zorgt voor ontspanning en het kan pijnbestrijdend en genezend werken. Je gaat letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel zitten. Neem gerust contact op en ik bespreek de mogelijkheden graag met u in mijn praktijk.

 

Meer weten of een afspraak maken, klik hier…

Ying Yang
bottom of page